De Werfwinkel stelt zich graag aan je voor!

 Sinds mei 2018 bestaat De Werfwinkel. We richten ons op werving (met of zonder selectie) van de leukste vacature’s en collega’s. Wij werken vanuit ons kantoor aan de Assendorperdijk 1 in Zwolle. Omdat we graag inhoudelijk over een vacature praten werken we alleen op afspraak. Uiteraard kan je je als kandidaat wel inschrijven zodat je onze mails ontvangt waarin je op de hoogte wordt gehouden van de vacatures.

De Werfwinkel werkt net even iets anders!

Uitzend- en Werving & Selectiebureaus zijn er genoeg. Wij bij De Werfwinkel doen het net even anders. Zo zijn onze tarieven voor alle opdrachtgevers gelijk, dus de kandidaat bepaalt zijn/haar voorkeur en niet de recruiter of intercedent (of erger; de manager). Bovendien werken wij naast de reguliere kanalen met onze eigen e-recruiters, waarmee we een waardevolle database hebben van minimaal 15.192 potentieel geschikte kandidaten. We leggen je graag uit hoe en waarom we dit doen.

De arbeidsmarkt verandert.
De kranten staan er vol mee, de werkloosheid daalt en de arbeidsmarkt wordt krapper. Voor veel bedrijven wordt de zoektocht naar talent steeds lastiger. Voor sommige functies heb je gewoon snel (veel) mensen nodig. Andere functies hadden ook eigenlijk gisteren vervuld moeten worden, maar voor de perfecte kandidaat wil je wel eventjes wachten. Helaas is werving & selectie vaak erg kostbaar en kan het veel tijd kosten.

Iedereen kent de interne aanbrengbonus
De traditionele bureaus hebben gemiddeld 3-10 recruiters of intercedenten per vestiging in dienst, allemaal bezig met hun eigen vacatures. Regelmatig wordt een vacature ingevuld doordat een recruiter zijn/haar eigen netwerk inzet. Dit zie je ook binnen bedrijven. Zoekt jouw buurman/vriendin/ex-verkering/opaatje/oud-collega of studiegenoot nog een baan? Breng hem aan bij je werkgever en je ontvangt vaak een leuk extraatje. De kandidaten die hierdoor aan de slag gaan hebben zich al bewezen, tenslotte ken je de kandidaat en zou je hem of haar niet voorstellen als je er geen vertrouwen in hebt.

Waarom intern wel een aanbrengbonus, maar extern niet?
De Werfwinkel werkt met e-recruiters. Niet in dienst, maar allen aangemeld voor onze mailings. Nederlanders behoren tot de meest actieve sociale media gebruikers, met bijvoorbeeld op LinkedIn gemiddeld 211 connecties per persoon. Tel daar andere kanalen als Facebook & Instagram bij op en je bereik is enorm.
Inmiddels staan er 81 e-recruiters geregistreerd bij De Werfwinkel en dat merken onze opdrachtgevers. We zijn transparant, snel, niet de duurste en doen wat we beloven. Ook geld verdienen met je netwerk? Klik hier!

Onze dienstverlening

Uitzenden

Voor uitzenden richten wij ons op omgeving Zwolle. Het voordeel van uitzenden? Het levert je snel een geschikte medewerker op, de administratie geef je uit handen en het biedt flexibiliteit. Wij hanteren voor elke klant dezelfde uitzendfactor van 1.97. Waarom kiezen voor uitzenden? Als organisatie wil je piekmomenten zoals drukte en ziekte kunnen opvangen, of je wilt iemand pas na een uitzendperiode zelf op contract nemen. ​

Het recruitment abonnement

Voor een vast bedrag per maand (her)schrijven en publiceren wij je vacature(s) op de website, socials en andere vacaturesites. Wij behandelen de sollicitaties en zetten de geschikte kandidaten naar je door. Je bepaalt zelf of je iemand direct een contract aanbiedt, of toch eerst op uitzenden (tegen kostprijs 1.8) wil plaatsen. Uiteraard kan je iemand op ieder gewenst alsnog kosteloos overnemen en een contract aanbieden. Waarom dit voor jou de ideale optie is? Je hebt geen extra kosten, je betaalt alleen het recruitmentabonnement van €500,- voor 1 of 2 vacatures per maand en je ontvangt kwalitatief betere reacties omdat we vanuit jou als opdrachtgever werken en indien gewenst de bedrijfsnaam noemen. Benieuwd naar de voordelen en voorwaarden? Neem contact op! ​​

Werving en selectie​

Ben jij op zoek naar een vaste medewerker voor jouw bedrijf? Wij zetten de vacature uit in de database, versturen een mail met de vacature naar de e-recruiters en gaan natuurlijk zelf op zoek. Het voordeel voor jou? Wij gaan op zoek en door middel van een eenmalige fee heb jij een nieuwe collega. Voor elke klant hanteren wij een wervingsfee van €3.000,- ongeacht duur van de werving, niveau of werkervaring. Dit is geen percentage zoals veel andere bedrijven dit hanteren, voor ons maakt het niet uit wat een kandidaat gaat verdienen. Het werk wat wij hiervoor doen blijft hetzelfde. Wordt er helemaal niemand aangenomen of stopt iemand na een maand? Dan worden de kosten uiteraard niet gefactureerd.​

Wat kandidaten over ons zeggen!